Gorani deputetit të VV-së dhe LDK-së: Mos na lodhni, ju po na kallëzoni se qysh bëhet opozita

Deputeti i PSD-së, Dukagjin Gorani është revoltuar gjatë debatit në RTV Dukagjini me deputetin Liburn Aliu të Lëvizjes Vetëvendosje dhe me deputetin Haxhi Avdyli të LDK-së.

Gorani ka ngritur zërin duke thënë: “Allahile mos na lodhni, ju po na kallëzoni neve qysh të bëjmë opozitë!” derisa fliste deputeti Avdyli.

Ai ka thënë se PSD-ja i ka ofruar 12 nënshkrimet e deputetëve për të rrëzuar Qeverinë – derisa akuzohej se partia e tij ia bënte kuorumin Qeverisë.

Lini Një Koment