Hallakamë në Sllupçan, tre persona përfundojnë në polici

Sektori për punë të brendshme në Kumanovë ka ngritur padi penale kundër personave E.Z. (25), F.А.(32) dhe M.S. (20), të gjithë nga Kumanova për shkak të dyshimit të bazuar se kanë kryer vepër penale “dhunë”, transmeton Gazeta Lajm. Më 1 janar të këtij viti (01.01.2018) në një restorant në fshatin Sllupçan, E.Z. e ka sulmuar fizikisht personin G.A. me çrast me shishe qelqi i ka shkaktuar lëndim trupor në kokë, deri sa dy personat tjerë e kanë thyer inventarin e objektit, njoftoi policia.