Hava Muhaxheri – shoferja e parë e autobusit në Kosovë /VIDEO

Hava Muhaxheri është shoferja e parë e autobusit në Kosovë. Muhaxheri është nga një fshat në Ferizaj dhe thotë se njerëzit në rrugë e përgëzojnë për profesionin e saj.

Gjithashtu thotë se ka pasur edhe komente negative duke thënë se si është e mundur që një grua ta vozisë një autobus të gjatë 18 metra?!

Lini Një Koment