Hoti: LDK e para në sondazhe, ne jemi gardianë të shtetit

Shefi i grupit parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka deklaruar se partia e tij në disa hulumtime që ai i ka quajtur të pavarura është renditur si partia e parë.

Ai ka thënë se LDK po lë partitë tjera mbrapa me diferencë të madhe.

Hoti LDK-në e ka quajtur gardiane të vendit, duke thënë se ata kanë mbrojtur Kosovën nga veprimet e dëmshme të Qeverisë dhe Presidentit.

Lini Një Koment