‘Hyrremi’ shfaqet më me stil se asnjëherë!

Meryem Uzerli, aktorja e njohur turke po vazhdon që të qëndroj në mesin e më të preferuarave te shqiptarët.

Ajo se fundi ka publikuar një fotografi në të cilën e shohim në aeroplan dhe duket shumë “in”.

Veshur me pantallona farmerke dhe kombinuar me bluzën e kuqe, Meryem mahniste me pamjen e saj.

Ndryshe, Meryem u bë e njohur për rolin e Hyrremes në serialin “Sulltani Madhështor”.