Ilir Demalia: Vehabist Elvisi me emër anglez, mbiemër ortodoks dhe serbi me 100 mijë Euro

Nga Ilir Demalia

Vehabist Elvisi dhe serbi me 100 mijë Euro

Elvis Naçi, emrin Anglo-Saxson, mbiemrin ortodoks, vetë është hoxhe. Elvis Hoxhë Naçi thotë në emisionin e tij televiziv, “Kam refuzuar 100 mijë euro për fondacionin Firdeus para térmétit të 26 nëntorit nga një shtetas serb. Pas térmétit më erdhi një donacion 5 mijë euro po nga një shtetas serb. Unë nuk paragjykoj asnjë por sa herë kujtoj gjakun e vëllezërve në Kosovë nuk mund ta bëj.

Nuk do pranoj asnjëherë asnjë fond nga shtetas serbë”. Që nje njeri të japë 100 mijë euro dhuratë një fondacioni, duhet të këtë pasuri të paktën 100 milion euro, si serb ortodoks që ja jep një Hoxhe shqiptar, duhet të këtë 1 miliard euro pra është nje emër i njohur në boten e biznesit në Serbi. A ka mundesi të na e thotë emrin e serbit Hoxhe Naçi?!! Përndryshe duhet të besojmë që hoxhë Naçi mashtron në funksion të biznesit të tij.

Elvisi dhe serbi me 100 mijë Euro

Elvis Naçi, emrin Anglo-Saxson, mbiemrin orthodox, vetë është hoxhe.