iPhone Xs Max po shitet shumë më mirë se iPhone Xs, sipas raporteve

iPhone-i i ri nga Apple XS Max, është absolutisht duke e dërmuar modelin më të vogël, iPhone XS në shitje.

Kjo është sipas analistit të Apple, Ming-Chi Kuo, bën të ditur MacRumors. Kuo pretendon se XS Max është duke tejkaluar XS me “tre deri në katër” herë dhe se kërkesa për iPhone-in e ri është “më mirë se sa pritej”.

Sipas burimeve të Kuo, ngjyrat gri dhe e artë janë dukshëm më popullore se ngjyra e argjendit, dhe modeli 256GB është opsioni më i popullarizuar, me variantin 512GB duke iu nënshtruar “mungesës serioze” pasi Samsung është furnizuesi i vetëm për çipat NAND Flash me këtë kapacitet. Edhepse Kuo nuk na tregon asgjë në lidhje me kërkesën e përgjithshme për iPhone-in e ri, është ende interesante të shohim se XS Max shitet shumë më mirë se XS, pavarësisht se është iPhone-i më i shtrenjtë ndonjëherë.

Kuo beson se iPhone XS Max do të vazhdojë të rritet në tremujorin e katërt të vitit 2018, për shkak të sezonit të dhuratave të Azisë.

Ai tha gjithashtu se kërkesa e Apple Watch Series 4 është “më e mirë se sa pritej”, me porosi të plotë deri në nëntor. Sipas tij, Apple pritet të shesë 18.5 deri 19.5 milionë njësi në 2018.

Së fundi, ai beson se iPhone XR, i cili del në treg në tetor, gjithashtu do të shesë mirë.

Lini Një Koment