Ismaili: Do t’i avancojmë shërbimet mjekësore në komuna

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili bëri të ditur se qytetarët e Lipjanit tash e tutje do të mund të bëjnë matjen e sheqerit në mënyrë të avancuar, kontrollin e zemrës me EKG 12-kanalëshe dhe operime të ndryshme të vogla në Qendrën e Mjekësisë Familjare.

Ismaili në një postim në rrjetin social Facebook shkruan se sot, bashkë me Agjencinë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) dorëzuan setin e fundit me 15 pajisje bazike mjekësore.

Lini Një Koment