J-Lo nuk i dëgjon kritikat për trupin

Këngëtarja dhe aktorja e njohur, Jennifer Lopez, ka treguar se nuk mërzitet shumë për kritikat që i bëjnë asaj për shkak të trupit.

Jennifer Lopez tha se ka humbur peshë në ditët e hershme të karrierës, megjithatë nuk pranoi se ajo ishte e lumtur me trupin e saj.

Nëna e dy fëmijëve, e cila është në lidhje me Alex Rodriguezin, ka falënderuar familjen e saj për ndihmën e dhënë sa i përket imazhit të saj.

Lini Një Koment