Ja çfarë çmimi pritet të ketë iPhone

Modeli më i fundit i iPhone pritet të kushtojë më shumë se 900 paund.

Zëra pranë kompanisë Apple thonë se iPhone 8 pritët të dal në treg fillimisht me një çmim prej gati 1 mijë dollarësh.

Lajmi është botuar në faqen e biznesit “Fas Company”.

Një prej arsyeve kryesore të rritjes së çmimit mendohet të jetë përfshirja e një ekrani OLED me definicion të lartë si dhe përmirësimi i baterisë.

Ndërkohë nga fotot e para që janë publikuar iPhone 8 pritet të ketë një format tërësisht të ndryshuar që nga butoni kryesor e deri tek dizajni.

Apple këtë vit feston 10 vjetorin e hedhjes në treg të telefonit të parë iPhone.