Ja si të zbuloni nëse partneri ju tradhëton

Tradhëtia është një fenomen që shpesh herë shkakton dhe krizën më të madhe në një marrëdhënie në çift. Është e lehtë që të kuptohet nëse partneri që ju keni në krah ju ka tradhëtuar kjo për shkak të veprimeve të ndryshme që ai bën.

Para se të largoheni prej tij dhe të futeni në kriza të mëdha, tregohuni të vëmendshme me gjuhën e tij trupore. Ka disa shenja sesi mund ta kuptoni nëse ai ka dikë tjetër.

Mbron gjithmonë telefonin

Sot nëse dikush tradhton përdor SMS, Facebook, Instagram, Snapchat, etj. Nëse shihni që sa here ju i afroheni telefonit të tij ai e merr atë sikur do të fshehë diçka, bëni kujdes. Nëse nuk ka gjë për të fshehur nuk ka pse të reagojë ashtu.

Bëhet shpesh nervoz

Nëse ai ju tradhton me një person që e njohin mund të nervozohet sapo i zini emrin në gojë dhe do mundohet të ndryshojë temë.

Qesh në telefon

Ndonjëherë duke parë telefonin partneri juaj qesh? Sigurisht që mund të jetë duke parë një video gazmore ose një mesazh të ndonjë shoku, por nëse nuk ua tregon do të thotë se ka diçka që e mban fshehur. Kur ai kalon kohë me telefonin , komunikon me mesazhe e buzëqesh herë pas here, bëjini sytë katër.

Është i ftohtë me ju

Nëse ai ju tradhton sigurisht që do ju largohet disi. Më pak puthje, më pak përqafime, me pak fjalë të ëmbla.. Këto janë disa sinonime të problemeve në çift. Çfarë të bëni. Më mirë flisni hapur me të dhe më pas nëse nuk gjendet zgjidhje largohuni përgjithmonë për të mirën e të dyja palëve.

Lini Një Koment