Joe Biden kryeson sondazhet në garën presidenciale

Saktësisht një vit pas zgjedhjeve presidenciale në SHBA më 3 nëntor të vitit 2020, tre sondazhe (Ëashington Post-ABC-Ëall Street Journal- NBC dhe Fox Neës) konfirmojnë se hierarkia nuk ka ndryshuar midis kandidatëve për presidentë në radhët e demokratëve.

Sipas sondazheve ish–zëvendëspresidenti Joe Biden konfirmohet në pararojë, pavarësisht vështirësive të fundit, përpara senatores Elizabeth Ëarren (në rritje) dhe senatorit Bernie Sanders.

I vetmi që ruan ritmin është kryetari i bashkisë së Bendit të Jugut, Pete Buttigieg, i cili është vazhdimisht në ngritje, në dëm të kandidatëve të tjerë gjithnjë e më të vështirë si Kamala Harris dhe Cory Booker.

Lini Një Koment