KEDS njofton për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë reduktime të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim, transmeton Express.

Komunikata e plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 19.04.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: shtrirja e përcjellësit për largpërçues.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.04.2018 në Ferizaj I 35/10 [kV] do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Banka (Kodi: 40040001) prej orës 09:00 deri në ora 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Dëshmorët e Kombit, Spitali dhe 12 Qershori (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 19.04.2018 në Ferizaj I 35/10 [kV] do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Emin Duraku (Kodi: 40040002) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Emin Duraku, Gjon Sereqi, objekti banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe  Seli Palushi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

3.

Më 19.04.2018 në Ferizaj I 35/10 [kV] do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Sherreti (Kodi: 40040003) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″  (Kulla),TS Ura e Dudit dhe rr. Epopeja e Jezercit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

4.

Më 19.04.2018 në Ferizaji I 35/10 [kV] do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kinemaja (Kodi: 40040004) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: 12.Qershori (një pjesë), Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Skënderbeu dhe Sejdi Sejdiu.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 19.04.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Qyteti I (Kodi: 82000003) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 si dhe

prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.504 Eshrafedin Kastrati, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.509 Gëzim Mullaabazi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.511 Migjeni, rr.512 Ali Sokoli, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezërit Haradinaj, rr.518 Ilmi Morina, rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.532 Bekim Isma, rr.536 Mic Sokoli, rr.Feim e Bedrush Gashi, rr.538 Milaim Morina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.543 Dalip Behra, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi dhe rr.548 Mark Sopjani.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi i  rrjetit 2015.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.04.2018 në TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Partesh (Kodi: 61066004) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Eperme, Nesale, Cërrnica, Gumnishta dhe Vrapqiqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrimi i përçuesve – testime.

2.

Më 19.04.2018 në TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Zhegra (Kodi: 61066006) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhegra, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhani, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhitë, Isufajt, Terziajt dhe Demirët.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrimi i përçuesve – testime.

3.

Më 19.04.2018 në TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV F. e radiatorëve (Kodi: 61066011) prej orës 13:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fabrika e radiatorëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrimi i përçuesve – testime.

4.

Më 19.04.2018 në TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Mulliri (Kodi: 61066012) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri, Cani company.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrimi i përçuesve – testime.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 19.20.21.04.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet.

·         TS 10/04 kV TS. Heta (Kodi: 71075008002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 si dhe

prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: TS Heta.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllit ajror 10 kV për implementimin e projektit  Lot 4_2017 “Blinda e Re Zhabar” në Mitrovicë.

2.

Më 19.20.21.04.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

·         TS 10/04 kV  TS Bashkimi 2  (Kodi: 71075001017 ) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 si dhe

prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: TS Bashkimi 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllit ajrore 10 kV për implementimin e projektit  Lot 4_2017 “Blinda e Re Zhabar” në Mitrovicë.

 

Lini Një Koment