Kështu do të shpëtohen pasagjerët tash e tutje, në raste të prishjes së aeroplanëve

Për ata që kanë frikë të udhëtojnë me aeroplan, për shkak frikës se gjatë udhëtimit do të ketë prishje ose rrëzim, më në fund një lajm i mirë për ta.

Në videon më poshtë do shihni se si janë duke planifikuar të i shpëtojnë pasagjerët në rast të ndonjë problemi gjatë udhëtimi me këtë mjet transporti,transmenton lajmi.net.

Duket se kjo ide është shumë mirë e menduar dhe mbetet vetëm të realizohet. /Lajmi.net/


Lini Një Koment