Këto janë vendet me pasaportat më të fuqishme në botë

Emiratet e Bashkuara Arabe (EBA) tani kanë pasaportën më të fuqishme në botë, sipas një renditjeje të re.

Mbajtësit e pasaportave të Emirateve të Bashkuara Arabe tani mund të udhëtojnë në 167 vende ose pa vizë fare.

Indeksi i Pasaportave, i cili mban gjurmët e dokumenteve të përdorshme, tha se shteti i Lindjes së Mesme rrëmbeu vendin e parë pasi katër shtete të tjera u shtuan në listën e destinacioneve pa viza nga 1 dhjetori, transmeton lajmi.net.

EBA mundi numrin e parë të vitit të kaluar, pasaportën e Singaporit, e cila është e dyta e përbashkët me Gjermaninë, e cila ishte gjithashtu në të njëjtin vend në vitin 2017.

Pasaporta e Uashingtonit ngritet  në tri vende nga viti i kaluar dhe është e treta e përbashkët, me Mbretërinë e Bashkuar pasrendëse.

Lini Një Koment