Këto maturante po habisin të gjithë, arsyeja…!

Të jesh maturante tashmë ka një rëndësi të veçantë, e sidomos në Kosovë, shkruan ORAvip.

Rëndësia nuk qëndron vetëm në atë se tashmë ke përfunduar shkollën e mesme dhe do fillon arsimin universitar, por e tërë rëndësia është tek mbrëmja e maturës.

Çfarë fustani do veshin e cilin stil të flokëve do zgjedhin, ky është preokupimi më i madh për vajzat.

Fustana të gjatë, të shkurtë, disa me pantollona e shumë të tjerë më stile të veçanta, duke u munduar kështu që në çdo mënyrë të jenë në qendër të vëmendjes.

Pasi të ketë përfunduar mbrëmja, por edhe gjatë saj publikimi i fotografive në rrjetet sociale si dhe mendimet që jepen aty, janë bërë vlerësuesi kyq për pamje e tyre, shkruan ORAvip.

E mjaftë të veçanta janë dukur edhe gjashtë shoqet tek veshja e të cilave ka dominuar ngjyra e kaltër e mbyllur e njohur si ‘teget’./ORAvip/

Lini Një Koment