Kfor paralajmëron ushtrime gjithandej nëpër Kosovë

Forcat e KFOR-it pritet që këtyre ditëve të kryejnë trajnime duke dërguar trupat e saja në pjesë të ndryshme të Kosovës.

Përmes një njoftimi, ata kanë paralajmëruar se ushtrimet do të jenë me helikopterë dhe automjete të ushtarake.

“Synimi i këtyre ushtrime është përmirësimi dhe bashkëpunimin ndërmjet njësive të KFOR-it që të mbështesë gatishmërinë për çfarë do rasti. KFOR-i rregullisht stërvitjet i mban  për të mbajtur të gatshme për të përmbushur mandatin e vet”, thuhet në njoftim.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

KFOR is going to conduct training, deploying troops along various routes of Kosovo. The exercise will involve helicopters and vehicles and is aimed to improve cooperation between KFOR units and to sustain their readiness. KFOR regularly trains to keep ready to fulfil its mandate.

Posted by Kosovo Force – KFOR on Friday, 11 January 2019

Lini Një Koment