Kim Mehmeti: Falë Ramës, të vdekurit në Shqipëri jo vetëm votojnë, por dhe arrestohen

Në ‘Këndin e Kimit’ shkrimtari dhe analisti Kim Mehmeti, ka analizuar në SYRI TV, ngjarjet më të fundit në Shqipëri.

Ai thotë se ‘Shqipëria u bë vendi i parë ku të vdekurit jo vetëm që votojnë, por edhe arrestohen’, dhe kjo falë SPAK-ut, prodhim i Reformës në Drejtësi.

– SPAK-u preu fletë-arreste edhe për dy të vdekur me çka Shqipëria u bë vendi i parë ku të vdekurit jo vetëm që votojnë, por edhe arrestohen?!

– Ne shqiptarët vonë do  e kuptojmë se fuqitë e mëdha janë të atilla sepse eksperimentet e tyre te popujt e vegjël, janë të suksesshme edhe atëherë kur dështojne?!’

Ndiqeni te plote emisionin ‘Kendi i Kimit’ ne SYRI TV

© SYRI.net