Koha kur Hashim Thaçi dhe Jakup Krasniqi ishin “Vetëvendosje”!

Hashim Thaçi dhe Jakup Krasniqi qëmoti i kanë ndarë rrugët politike, ndonëse vazhdojnë të bashkëqeverisin. Por, në të kaluarën, që të dy njiheshin jo vetëm për afësinë e tyre, por edhe për bindjet e përbashkëta kombëtare.

Para shpalljes së pavarësisë së Kosovës, si përfaqësues të PDK-së, ata refuzonin të paraqiteshin me flamur tjetër, pos flamurit kombëtar./Sakte.net

Image result for hashim thaci jakup krasniqi

Lini Një Koment