Konjufca: Kandidimi i Kurtit nxiti pakënaqësitë në VV

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Glauk Konjfuca, ka thënë se kandidimi i Albin Kurtit për kryetar të Lëvizjes Vetëvendosje, është shkaku i largimit të disa deputetëve nga partia.

Konjufca në një intervistë në Report TV, ka thënë që në momentin që Kurti e ka bërë publike kërkesën e tij për të kandiduar për kryetar të VV-së, kanë shpërthyer menjëherë pakënaqësitë.
“ Brenda vetëvendosjes,ashtu si në çdo parti normale evropiane të këtij shekulli, dominojnë diskutimet, mospajtimet eventuale të anëtarëve të organeve të subjektit politik”.
Kësaj radhe këto mospajtime janë më ndryshe, sepse kanë shkuar deri në krijimin e një grupi të definuar, që ka filluar më dorëheqje të koordinuara dhe të sinkronizuara.

Ata kundërshtimin e filluan duke mos u pajtuar me kandidimin e Albin Kurtit për kryetar të Lëvizjes Vetëvendosje.

Lini Një Koment