Kryeparlamentari Veseli: Prishtina është bërë qytet i pajetueshëm

“Prishtina është bërë ambientalisht qytet i pajetueshëm”, tha kryeparlamentari Kadri Veseli, në seancën e jashtëzakonshme kushtuar ndotjes së ajrit në Prishtinë. Ai tha se kjo situatë nuk mund të anashkalohet edhe nga Kuvendi i Kosovës.

 Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka kërkuar bashkëpunimin e gjitha institucioneve përgjegjëse që të nisin punë konkrete të cilat do të ndikojnë në përmirësimin e ajrit në Prishtinë dhe komunat tjera.

Lini Një Koment