Ku kanë mbetur Aida Baraku dhe Armend Rexhepagiq?

Padyshim që ishin ndër artistët më të suksesshëm që ka skena muzikore shqiptare, shkruan Gazeta Blic.

Çifti Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku janë prodhues të shumë hiteve muzikore, të cilët kanë lënë gjurmë me muzikën e tyre.

Mirëpo, ka kohë të gjatë që nuk kanë krijuar ndonjë projekt së bashku, edhe pse dyshja ishin më të suksesshëm me hite të shumta e tejet të pëlqyera nga audienca shqiptare.

Ata siç duket kanë lënë muzikën përgjithmonë, dhe nuk pritet të kthehen me ndonjë projekt të ri muzikor, mirëpo çifti vazhdojnë të shkruajnë këngë për të tjerët.

Disa nga këngët më të pëlqyera janë: ‘Titanik’, ‘Shkel’, ‘Kur dashuria vdes’./GazetaBlic.