Ky është aktori katolik i cili e falë xhumanë dhe bie shehadet

Simon Tanushi dhe Flutra Gashi, dy aktorët e njohur kosovarë, janë të martuar me njëri-tjetrin, pavarësisht se kanë fe të ndryshme.

Simoni është katolik, kurse Flutra është myslimane. Të ftuar në emisionin n’Kosove Show, ata tregojnë se si feja nuk ka qenë dhe s’është fare pengesë për lidhjen e tyre.

Madje, në një moment Simoni thotë se e falë xhumanë dhe bie shehadet.

 

Lini Një Koment