Limaj deklarohet pas takimit me liderët shtetërorë

Bashkëkryesuri i ekipit Negociator me Serbinë, Fatmir Limaj ka thënë se platforma e dialogut ka një unifikim të qëndrimeve mes krerëve të vendit dhe delegacionit në raport me bisedimet me Serbinë, raporton Gazeta Blic.Ai tha se kjo platformë pritet të përfundojë deri në orën 15:00.“Platforma ka marrë formën e vet finale, kemi pas takimin me krerët e shtetit, të tre kanë dhënë mbështetjen e plotë, në orën 15:00 e kemi edhe miratimin final dhe nesër do t’ia dërgojmë parlamentit”, tha Limaj.
Ai u shpreh optimist që edhe Kuvendi i kosovës do t’ia jap dtritën e gjelbërt kësaj platforme.

“Platforma paraqet qëndrimin e unifikimit të qëndrimeve dhe delegacionit shtëtërorë në raport me bisëedimet me Serbinë. Shpersojmë që edhe parlamenti i Kosovës me sygjerimet dhe debatin të kontriboj në këtë platformë dhe ti jap dritën e gjlbër dhe pastaj mund të themi që kemi një qëndrim zyrtar të të gjitha institucioneve në raport me dialogun me Serbinë”, tha ai.“Nuk besoj që do të ketë forca politike që nuk do ta mbështesin këtë platformë” përfundoi Limaj.

Lini Një Koment