Lirohen gjatë natës 12 grekët e shoqëruar për incidentet në Bularat

anë liruar gjatë natës 12 shtetasit grekë të shoqëruar pas varrimit të Konstandinos Kacifas, ditën e djeshme në Bularat.

Të 12 personat do të procedohen të lirë.

Shoqërimi i shtetasve grekë ka ardhur pas përfundimit të ceremonisë së varrimit si dhe bllokimit të rrugës për më shumë se 10 minuta në aksin rrugor Gjirokastër-Kakavijë.

Emrat e personave të ndaluar:

 1. Andrea Panajot Kuri.
 2. Thoma Filip Stefo
 3. Kristo Anastas Duci
 4. Haralamb Nikolla Karathano
 5. Thanas Vangjel Papas
 6. Pirro Kosta Panajoti
 7. Dhimiter Nasipa Kostandinos
 8. Nina Dhionis Dinos
 9. Kostantandinos Grigoris Gizolis
 10. Anestis Kostaqis Panajotis
 11. Jorgos Dhimitris Varelas
 12. Athanasis Jorgos Papas dhe nga forcat anti terror Fier, janë ndaluar Apostol Jorgo Thoma dhe Theodhor Nikolla Petropulos.

Lini Një Koment