Lumma “zgjeron” Audi Q8-shin e ri

Kompania e njohur që merret me modifikimin e veturave, Lumma Design, përmes disa fotografive po paralajmëron paketën e saj “WideBody Kit CLR 8S” të dedikuar për “zgjerimin” e Crossoverit të ri të Audit, Q8.

Ashtu si nga paketat tjera “WideBody” nga kjo kompani, edhe paketa e re karakterizohet me zgjerimin e mbrojtësve anësor, mbrojtësin e ri të përparmë me mbrojtësin shtesë (spoiler), pragjet e reja, mbrojtësi e ri të pasmë me mbrojtësin shtesë (difuezer), mbrojtësin shtesë (spoiler) mbi bagazh, si dhe mbrojtësin shtesë (spoiler) mbi çati, transmeton Koha.net.

Lini Një Koment