Maqedonasja që këndon në gjuhën shqipe (Video)

Tamara e cila merret me muzikë profesionalisht që nga mosha 6 vjeçare dhe është një instrumentaliste e shkëlqyer është maqedonasja e parë që merr guximin për të kënduar në gjuhën shqipe.

Një këngëtare e re maqedonase me emrin Tamara ka thyer barierat etnike duke kënduar në gjuhën shqipe këngën e njohur Suus të Nora Nishliut, njofton Gazeta Express

Tamara e cila merret me muzikë profesionalisht që nga mosha 6 vjeçare dhe është një instrumentaliste e shkëlqyer është maqedonasja e parë që merr guximin për të kënduar në gjuhën shqipe.

Ndryshe nga estrada shqiptare kohë më parë në gjuhën maqedonase kanë kënduar Tuna, Adrian Gaxha dhe Big Mama.