Maqedonia Veriore hap kufijtë e saj në mes të qershorit

Ministri i shëndetësisë i Maqedonisë Veriore Venko Filipce tha që ai pret që vendi i tij të hapë kufijtë e tij në mes të qershorit.

“Kufijtë pritet të hapen në mes të qershorit. Kjo është një periudhë e arsyeshme kur kufijtë mund të hapeshin “, tha Filipçe.

 Sipas Ministrit të Shëndetësisë të Maqedonisë Veriore, pas hapjes së kufijve, qytetarët mund të udhëtojnë lirshëm në çdo vend, nëse i kushtojnë vëmendje masave parandaluese kundër koronavirusit.

Filipçe tha gjithashtu se “shqyrtimi” i kushteve në kopshte do të përfundojë javën e ardhshme, dhe ai njoftoi se ato do të fillojnë të punojnë përsëri në fillim të qershorit.

Lini Një Koment