Mattis thotë se është i pafalshëm përdorimi i armëve kimike në Siri

Përdorimi i armëve kimike në Siri është thjesht i pafalshëm, theksoi sot ministri amerikan i Mbrojtjes, Jim Mattis, duke kujtuar sulmin hakmarrës kundër regjimit sirian një vit më parë.

“Disa gjëra janë thjesht të pafalshme, të papranueshme dhe kundër jo vetëm konventës ndërkombëtare për armët kimike, por mbarë njerëzimit”, theksoi Mattis në Kongres për qëndrimin e SHBA-së për sa i përket sulmit të fundit të dyshuar kimik në Siri.

Lini Një Koment