Maturantja nga Skenderaj lë në ‘hije’ të gjitha, me motive kombëtare në mbrëmjen e maturës (FOTO)

Jemi në muajin kur klasat e dymbëdhjeta përfundojnë shkollat e mesme dhe ajo që shërben si përmbyllëse e rrugëtimit tre-vjeçar është mbrëmja e maturës.

Për këtë natë ata përkujdesen që të duken në mënyrën më të mirë të mundshme.

Janë vajzat ato që mundohen më shumë për këtë ceremoni e që mundohen të paraqiten sa më veçantë.

E në dukje të veçantë ka shkuar edhe nxënësja nga Skenderaji e cila ka zgjedhur të shkojë në mbrëmje të maturës me veshje kombëtare.

Lini Një Koment