Meta i kthen mazhorancës ligjin për Koorporatën e Investimeve

Presidenti Ilir Meta ka kthyer në Kuvend një tjeter ligj të rëndësishëm të mazhorancës, atë për Koorporatën e Investimeve.

“Në mbrojtje të të drejtave të pronësisë private apo publike të krijuara, si dhe për të mos lejuar cenimin e autonomisë vendore dhe interesin publik kam vendosur që të kthej për rishqyrtim në tërësi ligjin nr.71/2019 “Për Korporatën e Investimeve Shqiptare”, me qëllim që Kuvendi të rivlerësojë edhe një herë nëse vendi ka nevojë ose jo aktualisht për një ligj të kësaj natyre dhe nëse po, ky ligj duhet të përmirësohet sipas arsyeve të renditura më poshtë”, shkruan Meta.

 

 

 

Lini Një Koment