Ministri i ri i Brendshëm në siklet të madh, mezi lexon fjalimin

Ekrem Mustafa është ministër relativisht i ri në Qeverinë e Kosovës.

Kështu, qytetarët nuk e kanë njohur më herët ministrin që erdhi në postin e tij pas kërkesës së Labinot Tahirit që “qeveria të ketë një ministër nga Ferizaji”.

Në një nga paraqitjet e tij të para, ai është shfaqur me vështirësi dhe gabime në lexim të fjalimit.

videon më poshtë për më shumë.

Lini Një Koment