Momenti i arratisjes së 28-vjeçarit nga salla e gjyqit /VIDEO

Pasi ka marrë vendimin e dhënë nga gjykata në sallën e Gjyqit, Mikel Kasaj ka kërcyer mbi tavolinën e të pandehurit, duke u larguar nga dera e gjyqtarit dhe jo dera kryesore e sallës.

Nga pamjet duket se policët shoqërues të burgut e ndjekin menjëherë, por Mikeli është “zhdukur” nëpër korridoret e gjykatës, dhe ka dalë menjëherë përjashta.

 https://youtu.be/rqs4hsIritc
https://www.youtube.com/watch?v=rqs4hsIritc&feature=youtu.be

Lini Një Koment