Momenti kur Vlora Çitaku i afrohet Donald Trumpit dhe e përshëndet ngrohtësisht

Ambasadorja e Republikës së Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku ka qenë e ftuara e presidentit të SHBA’së, për iftarin të cilin ai e kishte shtruar.

Ajo postoi fotografi dhe video në llogarinë e saj në rrjetin social Facebook, në të cilën ka shkruar se i kishte folur Trumpit për shtetin tonë.

Çitaku gjithashtu tregon se i kishte treguar presidentit Trump, për nevojën e përfshirjes së SHBA’së në proceset të cilat po i kalon Kosova.

Për më shumë ndiqni pamjet:

Lini Një Koment