“Mustafa me 46528 ndërtime pa leje në Prishtinë e rrënoi murin”

Udhëheqësi i organizatës joqeveritare Ec Ma Ndryshe në Prizren, Hajrulla Çeku, e ka komentuar rrëzimin e murit në Mitrovicë.

Në një shënim në Facebook, ai ka thënë se kryeministri Isa Mustafa me rreth 50 mijë ndërtime pa leje në kryeqytet dhe tre vjet pas përfundimit të mandatit si kryetar i Prishtinës arriti ta rrënjojë murin në Mitrovicë.

“Kryetari i komunës së Prishtinës Z. Isa Mustafa, nga 46528 ndërtime pa leje në komunën e Prishtinës, 3 vite pas përfundimit të mandatit të tij ka arritur ta rrënojë murin në Mitrovicën e Veriut. Por ende nuk e dijmë se me çfarë çmimi”, kas shkruar ai.