Nata e ndërrimit të viteve, shumat marramendëse që fitojnë këngëtarët shqiptarë

Nata e ndërrimit të viteve, njihet si një nga më të paguarat për këngëtarët shqiptarë, të cilët paguhen me shuma marramendëse, nga pronarët e lokaleve për mbrëmjet që organizojnë.

Në listën e pagesave të fundvitit, botuar nga “Panorama Plus” është befasuese kërkesa për reperët si dhe këngëtarët e reja të muzikës, që brenda pak kohësh kanë rritur çmimin e performancave të tyre.

Këto janë shifrat që këngëtarët shqiptar kanë marrë mbrëmjen e Vitit te Ri të kaluar, një gjë dihet shifrat këtë vit do të jenë më të mëdha.

Noyzi – 10 mijë euro

Sinan Vllasaliu – 12 mijë euro

Gjyste Vulaj – 20 mijë euro ka qenë shifra që ka marrë për dy ditët e para të vitit 2016

Gena – 12 mijë euro

Enca Haxhiaj – 10 mijë euro

Labinot Tahiri – 40 mijë euro për tre ditë