Nëpër kafene në Tetovë dhe në Gostivar janë arrestuar shtetase të Maqedonisë dhe shtetase të huaja

Policia në Tetovë dhe Gostivar mbrëmë ka kryer kontrolle në dy objekte hotelierike në dy qytetet dhe kanë arrestuar gjashtë shtetase të Maqedonisë dhe gjashtë shtetase të huaja, të cilat kanë qenë të angazhuara t’i argëtojnë mysafirët.

Kontrolli i parë është kryer në periudhën prej 23:50 deri 01:25 nga ana e ekipit të SPB Tetovë, në objektin që gjendet në rrugën “Kole Nedelkovski” në Tetovë, nën pronësi të B.M (36) nga Tetova.

Kontrolli i dytë është kryer mbrëmë në periudhën perj orës 02:30 deri 03:00 nga ekipi i stacionit policorë në Gostivar në objektin hotelierik në fshatin Raven, nën pronësi të J.A.

Në këto kontrolleve nga policia thonë se janë arrestuar edhe persona tjerë nga Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia.