Nëse posedoni iPhone, atëherë shkarkojeni patjetër këtë aplikacion për fotografi

Posedoni iPhone dhe pëlqeni të realizoni shumë fotografi? Shkarkojeni patjetër këtë aplikacion.

Prodhuesit e Halides, një aplikacion i njohur iOS kamera i palës së tretë që ofron fotografi të avancuara dhe mjete të tjera të fuqishme, po lanson sot një tjetër aplikacion fotografik: Specter.

Por, ‘Spectre’ nuk është vetëm për ekspozime të gjata: aplikacioni po përdor inteligjencën artificiale dhe fotografinë kompjuterike për të prodhuar ekspozime të zgjeruara gjatë pa pengesat e zakonshme.

Aplikacioni mund të largojë tërësisht turmat nga një skenë, e cila do të jetë e dobishme nëse jeni duke fotografuar vende që janë të njohura për turistët.

Përveç kësaj, aplikacioni zbulon automatikisht skena të mbrëmjes dhe mund të aplikojë me lehtësi një efekt lëvizjeje në rënien e ujit.

Lini Një Koment