Nëse Thaçi ka dorë të deportimi i turqve, duhet shkarkuar!

Albert Krasniqi, nga KDI ka thanë se deportimi i shtetasve turq mund te konsiderohet si veper penale, por duhet pa si po veprojne organet e drejtesise lidhun me kete rast.

Ai ka thane se ky fakt mundet me ndikue ne proceset integruese te Kosoves, megjithate simbas tij, e randesishme tash e tutje asht luftimi i korrupcionit dhe sundimi i ligjit.

Krasniqi keto komente i ka ba ne emisiononi ‘Dite Mbas Dite’ ne Televizionin Rrokum.

Ai ka shtue se jane disa raste serioze se si duhet pa sudimi i rendit dhe luftimi i korrupcionit, ku ka potencu rastin e fundit ‘Pronto’ ku mbase pothuej dy vjete jane ngrite aktakuzat e para.

Simbas tij, e randesishme ne kete mes duhet pa se si njerezit per pak kohe kane ba pasuni marramendese dhe ne kete aspekt edhe duhet me ju konfiskue ajo pasuni e paliqshme.

Ky zyrtar i KDI’s ka thane se nese Presidenti Thaçi ka dhane urdhen per deportimin e shtetasve turq, komisioni i formuem tash se fundi ne Kuved, duhet me marre masa dhe me dergue ate ne Gjykaten Kushtetuese.

Megjithate ai ka thane se kjo do te jete e veshtire, kur dihen edhe rrethanat se si funkcionon shteti.

Krasniqi ka fole edhe per shume tema, por per ma shume shihni videon e plote.

Lini Një Koment