Nga nesër Klinika Emergjente e QKUK-së me repart të renovuar

Ka përfunduar renovimi i një reparti të Klinikës Emergjente në QKUK dhe nesër pritet të bëhet hapja e saj.

Hapjen e Klinikës së Renovuar të Emergjencë, e cila do bëhet nga ora 12:00 do e bëjnë përfaqësuesit e lartë të institucioneve shtetërore, pas investimit të Ministrisë së Shëndetësisë.

Përveç ndryshimeve fizike, kjo klinikë është pajisur edhe me aparaturë të re.

Në vizitën në Klinikën Emergjente  do të marrin pjesë Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli dhe Kryeministri Ramush Haradinaj.

Lini Një Koment