Një detaj që u ka ikur nga përshëndetja Trump – Putin në Paris, fotoja po bëhet virale

Presidenti amerikan Donald Trump dhe presidenti rus, Vladimir Putin kanë qenë në mesin e pjesëmarrësve në shënimin e 100 vjetorit të përfundimit të Luftës së Parë Botërore, ceremoni e cila u mbajt në Paris.

Një fotografi e cila është bërë virale, tregon momentin kur Vladimir Putin afrohet për ta përshëndetur presidentin amerikan, Donald Trump, shihet ky i fundit me një reagim mjaft interesant.

Përdoruesit e rrjeteve sociale kërkojnë vëmendje në buzëqeshjen e Trumpit. Shikojeni edhe ju…

Lini Një Koment