Një javë më parë Aldisoni la dy plumba mbi tavolinë: Një për mua dhe një për të

Një për mua dhe një për të. Kështu ishte shprehur 23 vjeçari Aldison Beluli në këtë lokal (qe shihni ne videon me poshte ) në qëndër të fshatit Zharrëz, një javë më parë duke vendosur 2 plumba në tavolinë. Kjo ndodhi pasi të afërm të 21 vjeçares e kishin takuar duke i kërkuar të hiqte dorë nga vajza, sepse ajo nuk e donte.

Studentja Erjola Murataj kishte kërkuar ndihmën e të afërmve të saj për ta bindur 23 vjecarin të mos e ngacmonte më. Dy të rinjtë banonin në fshatra fqinj me njëri tjetrin. Aldo Beluli në Zharrëz dhe Arjela në Dukas. Ata kishin frekuentuar të njëjtën shkollë të mesme.

Ndërkohë që familjarët e Ariela Murataj kanë hapur sot dyert e mortit, Aldison Beluli, personi që qëlloi mbi 21-vjeçaren dhe më pas mbi veten, ndodhe në gjendje të rëndë në spital. Shkak për ngjarjen dyshohet refuzimi i vajzës për lidhje me autorin.