Nuk i kemi parë kurrë të tilla, 8 Motrat Mustafa dalin së bashku sonte

Të gjithë i njohin më së shumti Sahiden dhe Safeten të cilat janë me këngët e tyre prej kohësh në publik, shkruan “InfoKosova”.

Por përveç tyre janë edhe 6 motrat tjera të familjes Mustafa të cilat ia thonë këngës me zëra të mrekullueshëm.

Rrallë ndodh që të tetat të shihen bashkë, por kësaj radhe janë shfaqur biles duke kënduar në skenë.

Ato duken sikur të gjitha të ishin të një moshe.

Elegante dhe me fustane të bukira këto janë tetë motrat Mustafa.

Lini Një Koment