Nuk mund ta përdorni Instagramin? Ja çfarë ka ndodhur

Rrjeti social për shpërndarjen e fotografive, Instagram, pak më parë ka rënë nga sistemi.
Lajmi është bërë i ditur në të gjitha rrjetet sociale të tjera dhe menjëherë kanë filluar artikujt në mediat e huaja, transmeton lajmi.net

Siç është kuptuar, problemi është i nivelit global dhe të gjithë përdoruesit anë e mbanë botës kanë të njëjtin problem.

Nuk dihen shkaqet e kësaj rënie dhe nuk dihet sa do të vonohet ky problem.

Lini Një Koment