Numan Baliq shkarkohet nga pozita e zëvendësministrit

Zëvendësministri i Ministrisë së Administratës Publike, Numan Baliq është shkarkuar nga kjo pozitë.

“Numan Baliq është liruar nga detyra me kërkesë të partisë së tij”, ka thënë Matoshi.

Numan Baliq edhe në Qeverinë e parë të pasluftës, ishte Ministër i Shëndetësisë në vitet 2002-2003 dhe ishte shkarkuar për shkak të mosrespektimit të rregullores së punës.