Numërohen mbi gjysmë milion vota: Prinë Vetëvendosja para LDK-së

535 mijë vota janë numëruar në tërë Kosovën, duke nxjerrë rezultatet preliminare.

Sipas të dhënave të deritanishme të publikuara nga KQZ-ja, janë numëruar 67 për qind të votave dhe në epërsi është Vetëvendosja me rreth 2 mijë vota më shumë se LDK-ja.

VV-ja ka 138.362 vota, ndërsa LDK-ja ka 136.159 vota.

Lini Një Koment