Numri i të pastrehëve në Britani më i madh i regjistruar ndonjëherë

Më shumë njerëz janë duke fjetur në rrugët e Anglisë se sa që janë regjistruar ndonjëherë, kanë gjetur të dhënat e reja.

Autoritetet lokale kanë gjetur se rreth 4,751 të pastrehë gjatë një nate të vetme në vjeshtë të 2017-ës, sipas rezultateve të fundit nga Ministria e Shtëpive, Komunitetit e qeverive lokale, transmeton koha.net.

Këto rezultate janë në rritje deri në 15 për qind, nga 4,134 sa ishin në 2016-ën, si dhe numri më i lartë i tyre që prej kur regjistrimi i tyre ka filluar, në vitin 2010.

Westminster është zona më e prekur, ku janë regjistruar 217 njerëz që flenë në rrugë ndërsa Brighton e Hove në vendin e dytë me 178 njerëz.

© KOHA.