Olluri: Beg Rizaj nuk ishte dëshmor, Deçani është njollosur me statujën e tij

“A duhemi me protestu edhe kunder njollosjes se qyteteve me statuja te njerezve te dyshimte?

Eshte fakt qe Beg Rizaj ka qene pjese e UÇK-se. Mire shume. Secili prej veteraneve te UÇK-se ka perfituar ndihmen shteterore, nepermjet dhenies se pensioneve dhe benefiteve tjera.
Megjithate, ai nuk ishte deshmor per ta nderuar me statuje.
Nese Rizaj e ka merituar kete, a duhemi qe tash t’i ndertojme permendore secilit prej mbi 20 mije ish-ushtareve te UCK-se. Edhe nese vdesin duke uperfshire ne beteja te pista. R tille ishte ajo ne Kumanove.
Per kete arsye, Deçani eshte i njollosur nga kjo statuje”, ka shkruar drejtori i Insajderit, Parim Olluri.

Lini Një Koment