Opozita bashkohet në Lipjan, padi për kryetarin Imri Ahmeti

Në emër të grupeve të asamblistëve të PDK, LVV, AAK dhe NISMA Socialdemokrate në Kuvendin Komunal në Lipjan, Avokati Alban Arifi sot ka dorëzuar Kallëzim penal kundër Kryetarit të Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti dhe disa drejtorë të Drejtorive komunale.


Nëpërmjet këtij kallëzimi penal, është kërkuar që Prokuroria të nis hetimet për disa raste që ne kemi konsideruar që janë bërë shkelje ligjore gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare nga zyrtarët e lartë të komunës së Lipjanit.

Ne jemi të vendosur që të kërkojmë drejtësi për të zbardhur të vërtetën dhe për t’u dënuar ata që keqpërdorën pozitën për të realizuar interesa të ngushta të grupeve dhe individëve të caktuar.

Lini Një Koment