Pensionisti holandes kërkon që me ligj t’i “hiqen” 20 vjet nga mosha e tij

Pensionisti holandez ndjenë që është në formë të mirë psikofizike dhe në kondicion të mirë dhe mendon që mendon që është i diskriminuar edhe në jetë edhe në dashuri, për të cilën kërkoi nga ligji të i hiqen 20 vjet nga mosha e tij e tanishme, ku në vend të 69 të jetë një 49 vjeçarë.


“Ndihem i ri, i fuqishëm, muskuloz dhe kërkoj të më pranohet ligjërisht ky fakt, sepse ndihem i përulur” tha para gjyqit Emily Ratelbeng.

Ai ëhstë trajner personal dhe vetën e quaj “Zoti i ri”.

Ai para gjyqit dhe se kërkesa e tij është e njejtë sikur me ata që kërkojnë në dokumente t’i shënohet “gjinia e tretë’”.

Lini Një Koment